Narrabeen House  The brief was for an extensive alteration to an existing 1970’s house fronting the foreshore.  In order to maximize ocean views and allow for privacy from the reserve, it was necessary to flip the existing configuration to create living areas on the first floor, and sleeping at ground level.   Ocean views have further been enhanced through addition of a landscaped roof terrace for entertainment and relaxation purposes.  The interior fit-out required a relaxed beachside feel.  This has been achieved through use of natural materials - bleached timber and expansive glazing to best capture views.

Narrabeen House

The brief was for an extensive alteration to an existing 1970’s house fronting the foreshore.  In order to maximize ocean views and allow for privacy from the reserve, it was necessary to flip the existing configuration to create living areas on the first floor, and sleeping at ground level.   Ocean views have further been enhanced through addition of a landscaped roof terrace for entertainment and relaxation purposes.

The interior fit-out required a relaxed beachside feel.  This has been achieved through use of natural materials - bleached timber and expansive glazing to best capture views.

 Narrabeen House  The brief was for an extensive alteration to an existing 1970’s house fronting the foreshore.  In order to maximize ocean views and allow for privacy from the reserve, it was necessary to flip the existing configuration to create living areas on the first floor, and sleeping at ground level.   Ocean views have further been enhanced through addition of a landscaped roof terrace for entertainment and relaxation purposes.  The interior fit-out required a relaxed beachside feel.  This has been achieved through use of natural materials - bleached timber and expansive glazing to best capture views.

Narrabeen House

The brief was for an extensive alteration to an existing 1970’s house fronting the foreshore.  In order to maximize ocean views and allow for privacy from the reserve, it was necessary to flip the existing configuration to create living areas on the first floor, and sleeping at ground level.   Ocean views have further been enhanced through addition of a landscaped roof terrace for entertainment and relaxation purposes.

The interior fit-out required a relaxed beachside feel.  This has been achieved through use of natural materials - bleached timber and expansive glazing to best capture views.