Normal.dotm 
 0 
 0 
 1 
 104 
 596 
 tyrell corp 
 4 
 1 
 731 
 12.0 
  
  
 
  
    
  
 0 
 false 
 
 
 18 pt 
 18 pt 
 0 
 0 
 
 false 
 false 
 false 
 
  
  
  
  
  
 
  
    
  
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0mm 5.4pt 0mm 5.4pt;
	mso-para-margin:0mm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:"Times New Roman";
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-US;}
 
     Caledonian Road    This original workers cottage was a hodgepodge of small, dark rooms and cheaply altered kitchen and bathroom.    With the ethos that quality of space is more important than the quantity of rooms we set out to create the illusion of space and light.    Installing a linear and symmetrical bathroom and toilet spreading either side of the wide central hall allowed for more effective use of space and flow of light.  Introducing bi-folding doors across the rear of the house opened up the living, dining and kitchen area to a tiled and English-hedged courtyard.  Ebony stained and polished floorboards and the custom-made black steel facing to the fireplace allowed the traditional cottage a contemporary aspect.

Caledonian Road

This original workers cottage was a hodgepodge of small, dark rooms and cheaply altered kitchen and bathroom.

With the ethos that quality of space is more important than the quantity of rooms we set out to create the illusion of space and light.

Installing a linear and symmetrical bathroom and toilet spreading either side of the wide central hall allowed for more effective use of space and flow of light.  Introducing bi-folding doors across the rear of the house opened up the living, dining and kitchen area to a tiled and English-hedged courtyard.  Ebony stained and polished floorboards and the custom-made black steel facing to the fireplace allowed the traditional cottage a contemporary aspect.

   
  
 Normal.dotm 
 0 
 0 
 1 
 104 
 596 
 tyrell corp 
 4 
 1 
 731 
 12.0 
  
  
 
  
    
  
 0 
 false 
 
 
 18 pt 
 18 pt 
 0 
 0 
 
 false 
 false 
 false 
 
  
  
  
  
  
 
  
    
  
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0mm 5.4pt 0mm 5.4pt;
	mso-para-margin:0mm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:"Times New Roman";
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-US;}
 
     Caledonian Road    This original workers cottage was a hodgepodge of small, dark rooms and cheaply altered kitchen and bathroom.    With the ethos that quality of space is more important than the quantity of rooms we set out to create the illusion of space and light.    Installing a linear and symmetrical bathroom and toilet spreading either side of the wide central hall allowed for more effective use of space and flow of light.  Introducing bi-folding doors across the rear of the house opened up the living, dining and kitchen area to a tiled and English-hedged courtyard.  Ebony stained and polished floorboards and the custom-made black steel facing to the fireplace allowed the traditional cottage a contemporary aspect.

Caledonian Road

This original workers cottage was a hodgepodge of small, dark rooms and cheaply altered kitchen and bathroom.

With the ethos that quality of space is more important than the quantity of rooms we set out to create the illusion of space and light.

Installing a linear and symmetrical bathroom and toilet spreading either side of the wide central hall allowed for more effective use of space and flow of light.  Introducing bi-folding doors across the rear of the house opened up the living, dining and kitchen area to a tiled and English-hedged courtyard.  Ebony stained and polished floorboards and the custom-made black steel facing to the fireplace allowed the traditional cottage a contemporary aspect.

   
  
 Normal.dotm 
 0 
 0 
 1 
 104 
 596 
 tyrell corp 
 4 
 1 
 731 
 12.0 
  
  
 
  
    
  
 0 
 false 
 
 
 18 pt 
 18 pt 
 0 
 0 
 
 false 
 false 
 false 
 
  
  
  
  
  
 
  
    
  
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0mm 5.4pt 0mm 5.4pt;
	mso-para-margin:0mm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:"Times New Roman";
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-US;}
 
     Caledonian Road    This original workers cottage was a hodgepodge of small, dark rooms and cheaply altered kitchen and bathroom.    With the ethos that quality of space is more important than the quantity of rooms we set out to create the illusion of space and light.    Installing a linear and symmetrical bathroom and toilet spreading either side of the wide central hall allowed for more effective use of space and flow of light.  Introducing bi-folding doors across the rear of the house opened up the living, dining and kitchen area to a tiled and English-hedged courtyard.  Ebony stained and polished floorboards and the custom-made black steel facing to the fireplace allowed the traditional cottage a contemporary aspect.

Caledonian Road

This original workers cottage was a hodgepodge of small, dark rooms and cheaply altered kitchen and bathroom.

With the ethos that quality of space is more important than the quantity of rooms we set out to create the illusion of space and light.

Installing a linear and symmetrical bathroom and toilet spreading either side of the wide central hall allowed for more effective use of space and flow of light.  Introducing bi-folding doors across the rear of the house opened up the living, dining and kitchen area to a tiled and English-hedged courtyard.  Ebony stained and polished floorboards and the custom-made black steel facing to the fireplace allowed the traditional cottage a contemporary aspect.

   
  
 Normal.dotm 
 0 
 0 
 1 
 104 
 596 
 tyrell corp 
 4 
 1 
 731 
 12.0 
  
  
 
  
    
  
 0 
 false 
 
 
 18 pt 
 18 pt 
 0 
 0 
 
 false 
 false 
 false 
 
  
  
  
  
  
 
  
    
  
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0mm 5.4pt 0mm 5.4pt;
	mso-para-margin:0mm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:"Times New Roman";
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-US;}
 
     Caledonian Road    This original workers cottage was a hodgepodge of small, dark rooms and cheaply altered kitchen and bathroom.    With the ethos that quality of space is more important than the quantity of rooms we set out to create the illusion of space and light.    Installing a linear and symmetrical bathroom and toilet spreading either side of the wide central hall allowed for more effective use of space and flow of light.  Introducing bi-folding doors across the rear of the house opened up the living, dining and kitchen area to a tiled and English-hedged courtyard.  Ebony stained and polished floorboards and the custom-made black steel facing to the fireplace allowed the traditional cottage a contemporary aspect.

Caledonian Road

This original workers cottage was a hodgepodge of small, dark rooms and cheaply altered kitchen and bathroom.

With the ethos that quality of space is more important than the quantity of rooms we set out to create the illusion of space and light.

Installing a linear and symmetrical bathroom and toilet spreading either side of the wide central hall allowed for more effective use of space and flow of light.  Introducing bi-folding doors across the rear of the house opened up the living, dining and kitchen area to a tiled and English-hedged courtyard.  Ebony stained and polished floorboards and the custom-made black steel facing to the fireplace allowed the traditional cottage a contemporary aspect.

   
  
 Normal.dotm 
 0 
 0 
 1 
 104 
 596 
 tyrell corp 
 4 
 1 
 731 
 12.0 
  
  
 
  
    
  
 0 
 false 
 
 
 18 pt 
 18 pt 
 0 
 0 
 
 false 
 false 
 false 
 
  
  
  
  
  
 
  
    
  
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0mm 5.4pt 0mm 5.4pt;
	mso-para-margin:0mm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:"Times New Roman";
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-US;}
 
     Caledonian Road    This original workers cottage was a hodgepodge of small, dark rooms and cheaply altered kitchen and bathroom.    With the ethos that quality of space is more important than the quantity of rooms we set out to create the illusion of space and light.    Installing a linear and symmetrical bathroom and toilet spreading either side of the wide central hall allowed for more effective use of space and flow of light.  Introducing bi-folding doors across the rear of the house opened up the living, dining and kitchen area to a tiled and English-hedged courtyard.  Ebony stained and polished floorboards and the custom-made black steel facing to the fireplace allowed the traditional cottage a contemporary aspect.

Caledonian Road

This original workers cottage was a hodgepodge of small, dark rooms and cheaply altered kitchen and bathroom.

With the ethos that quality of space is more important than the quantity of rooms we set out to create the illusion of space and light.

Installing a linear and symmetrical bathroom and toilet spreading either side of the wide central hall allowed for more effective use of space and flow of light.  Introducing bi-folding doors across the rear of the house opened up the living, dining and kitchen area to a tiled and English-hedged courtyard.  Ebony stained and polished floorboards and the custom-made black steel facing to the fireplace allowed the traditional cottage a contemporary aspect.