Normal.dotm 
 0 
 0 
 1 
 148 
 848 
 tyrell corp 
 7 
 1 
 1041 
 12.0 
  
  
 
  
    
  
 0 
 false 
 
 
 18 pt 
 18 pt 
 0 
 0 
 
 false 
 false 
 false 
 
  
  
  
  
  
 
  
    
  
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0mm 5.4pt 0mm 5.4pt;
	mso-para-margin:0mm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:"Times New Roman";
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-US;}
 
     Berry St Townhouses These two inner-city houses were designed and built subject to very tight council constraints.  The two houses were proposed for a small site and in order for both houses to have garage access the most logical solution was to have the garaging fronting the street.  To minimise the offensiveness of a site fronted by two garages, we designed the garages to appear as a singular wall across the property using vertical cedar stained black and with a concrete block wall acting as a divider between the two homes and continuing up the length of the property, eventually becoming the inter-tenancy wall.    The garage links to each house by way of a glass gallery space looking over a courtyard accessed by doors from the dining room.  Because of the size of the site it was integral that there would be a seamless flow between indoor and outdoor spaces.  This was achieved through the use of raw materials both internally and externally – the concrete bag-washed wall, a steel and wood stair and cedar cladding.

Berry St Townhouses
These two inner-city houses were designed and built subject to very tight council constraints.  The two houses were proposed for a small site and in order for both houses to have garage access the most logical solution was to have the garaging fronting the street.  To minimise the offensiveness of a site fronted by two garages, we designed the garages to appear as a singular wall across the property using vertical cedar stained black and with a concrete block wall acting as a divider between the two homes and continuing up the length of the property, eventually becoming the inter-tenancy wall.

The garage links to each house by way of a glass gallery space looking over a courtyard accessed by doors from the dining room.  Because of the size of the site it was integral that there would be a seamless flow between indoor and outdoor spaces.  This was achieved through the use of raw materials both internally and externally – the concrete bag-washed wall, a steel and wood stair and cedar cladding.

   
  
 Normal.dotm 
 0 
 0 
 1 
 148 
 848 
 tyrell corp 
 7 
 1 
 1041 
 12.0 
  
  
 
  
    
  
 0 
 false 
 
 
 18 pt 
 18 pt 
 0 
 0 
 
 false 
 false 
 false 
 
  
  
  
  
  
 
  
    
  
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0mm 5.4pt 0mm 5.4pt;
	mso-para-margin:0mm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:"Times New Roman";
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-US;}
 
     Berry St Townhouses These two inner-city houses were designed and built subject to very tight council constraints.  The two houses were proposed for a small site and in order for both houses to have garage access the most logical solution was to have the garaging fronting the street.  To minimise the offensiveness of a site fronted by two garages, we designed the garages to appear as a singular wall across the property using vertical cedar stained black and with a concrete block wall acting as a divider between the two homes and continuing up the length of the property, eventually becoming the inter-tenancy wall.    The garage links to each house by way of a glass gallery space looking over a courtyard accessed by doors from the dining room.  Because of the size of the site it was integral that there would be a seamless flow between indoor and outdoor spaces.  This was achieved through the use of raw materials both internally and externally – the concrete bag-washed wall, a steel and wood stair and cedar cladding.

Berry St Townhouses
These two inner-city houses were designed and built subject to very tight council constraints.  The two houses were proposed for a small site and in order for both houses to have garage access the most logical solution was to have the garaging fronting the street.  To minimise the offensiveness of a site fronted by two garages, we designed the garages to appear as a singular wall across the property using vertical cedar stained black and with a concrete block wall acting as a divider between the two homes and continuing up the length of the property, eventually becoming the inter-tenancy wall.

The garage links to each house by way of a glass gallery space looking over a courtyard accessed by doors from the dining room.  Because of the size of the site it was integral that there would be a seamless flow between indoor and outdoor spaces.  This was achieved through the use of raw materials both internally and externally – the concrete bag-washed wall, a steel and wood stair and cedar cladding.

   
  
 Normal.dotm 
 0 
 0 
 1 
 148 
 848 
 tyrell corp 
 7 
 1 
 1041 
 12.0 
  
  
 
  
    
  
 0 
 false 
 
 
 18 pt 
 18 pt 
 0 
 0 
 
 false 
 false 
 false 
 
  
  
  
  
  
 
  
    
  
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0mm 5.4pt 0mm 5.4pt;
	mso-para-margin:0mm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:"Times New Roman";
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-US;}
 
     Berry St Townhouses These two inner-city houses were designed and built subject to very tight council constraints.  The two houses were proposed for a small site and in order for both houses to have garage access the most logical solution was to have the garaging fronting the street.  To minimise the offensiveness of a site fronted by two garages, we designed the garages to appear as a singular wall across the property using vertical cedar stained black and with a concrete block wall acting as a divider between the two homes and continuing up the length of the property, eventually becoming the inter-tenancy wall.    The garage links to each house by way of a glass gallery space looking over a courtyard accessed by doors from the dining room.  Because of the size of the site it was integral that there would be a seamless flow between indoor and outdoor spaces.  This was achieved through the use of raw materials both internally and externally – the concrete bag-washed wall, a steel and wood stair and cedar cladding.

Berry St Townhouses
These two inner-city houses were designed and built subject to very tight council constraints.  The two houses were proposed for a small site and in order for both houses to have garage access the most logical solution was to have the garaging fronting the street.  To minimise the offensiveness of a site fronted by two garages, we designed the garages to appear as a singular wall across the property using vertical cedar stained black and with a concrete block wall acting as a divider between the two homes and continuing up the length of the property, eventually becoming the inter-tenancy wall.

The garage links to each house by way of a glass gallery space looking over a courtyard accessed by doors from the dining room.  Because of the size of the site it was integral that there would be a seamless flow between indoor and outdoor spaces.  This was achieved through the use of raw materials both internally and externally – the concrete bag-washed wall, a steel and wood stair and cedar cladding.

 Berry St Townhouses These two inner-city houses were designed and built subject to very tight council constraints.  The two houses were proposed for a small site and in order for both houses to have garage access the most logical solution was to have the garaging fronting the street.  To minimise the offensiveness of a site fronted by two garages, we designed the garages to appear as a singular wall across the property using vertical cedar stained black and with a concrete block wall acting as a divider between the two homes and continuing up the length of the property, eventually becoming the inter-tenancy wall.  The garage links to each house by way of a glass gallery space looking over a courtyard accessed by doors from the dining room.  Because of the size of the site it was integral that there would be a seamless flow between indoor and outdoor spaces.  This was achieved through the use of raw materials both internally and externally – the concrete bag-washed wall, a steel and wood stair and cedar cladding.

Berry St Townhouses
These two inner-city houses were designed and built subject to very tight council constraints.  The two houses were proposed for a small site and in order for both houses to have garage access the most logical solution was to have the garaging fronting the street.  To minimise the offensiveness of a site fronted by two garages, we designed the garages to appear as a singular wall across the property using vertical cedar stained black and with a concrete block wall acting as a divider between the two homes and continuing up the length of the property, eventually becoming the inter-tenancy wall.

The garage links to each house by way of a glass gallery space looking over a courtyard accessed by doors from the dining room.  Because of the size of the site it was integral that there would be a seamless flow between indoor and outdoor spaces.  This was achieved through the use of raw materials both internally and externally – the concrete bag-washed wall, a steel and wood stair and cedar cladding.

   
  
 Normal.dotm 
 0 
 0 
 1 
 148 
 848 
 tyrell corp 
 7 
 1 
 1041 
 12.0 
  
  
 
  
    
  
 0 
 false 
 
 
 18 pt 
 18 pt 
 0 
 0 
 
 false 
 false 
 false 
 
  
  
  
  
  
 
  
    
  
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0mm 5.4pt 0mm 5.4pt;
	mso-para-margin:0mm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:"Times New Roman";
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-US;}
 
     Berry St Townhouses    These two inner-city houses were designed and built subject to very tight council constraints.  The two houses were proposed for a small site and in order for both houses to have garage access the most logical solution was to have the garaging fronting the street.  To minimise the offensiveness of a site fronted by two garages, we designed the garages to appear as a singular wall across the property using vertical cedar stained black and with a concrete block wall acting as a divider between the two homes and continuing up the length of the property, eventually becoming the inter-tenancy wall.    The garage links to each house by way of a glass gallery space looking over a courtyard accessed by doors from the dining room.  Because of the size of the site it was integral that there would be a seamless flow between indoor and outdoor spaces.  This was achieved through the use of raw materials both internally and externally – the concrete bag-washed wall, a steel and wood stair and cedar cladding.

Berry St Townhouses

These two inner-city houses were designed and built subject to very tight council constraints.  The two houses were proposed for a small site and in order for both houses to have garage access the most logical solution was to have the garaging fronting the street.  To minimise the offensiveness of a site fronted by two garages, we designed the garages to appear as a singular wall across the property using vertical cedar stained black and with a concrete block wall acting as a divider between the two homes and continuing up the length of the property, eventually becoming the inter-tenancy wall.

The garage links to each house by way of a glass gallery space looking over a courtyard accessed by doors from the dining room.  Because of the size of the site it was integral that there would be a seamless flow between indoor and outdoor spaces.  This was achieved through the use of raw materials both internally and externally – the concrete bag-washed wall, a steel and wood stair and cedar cladding.

   
  
 Normal.dotm 
 0 
 0 
 1 
 148 
 848 
 tyrell corp 
 7 
 1 
 1041 
 12.0 
  
  
 
  
    
  
 0 
 false 
 
 
 18 pt 
 18 pt 
 0 
 0 
 
 false 
 false 
 false 
 
  
  
  
  
  
 
  
    
  
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0mm 5.4pt 0mm 5.4pt;
	mso-para-margin:0mm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:"Times New Roman";
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-US;}
 
     Berry St Townhouses    These two inner-city houses were designed and built subject to very tight council constraints.  The two houses were proposed for a small site and in order for both houses to have garage access the most logical solution was to have the garaging fronting the street.  To minimise the offensiveness of a site fronted by two garages, we designed the garages to appear as a singular wall across the property using vertical cedar stained black and with a concrete block wall acting as a divider between the two homes and continuing up the length of the property, eventually becoming the inter-tenancy wall.    The garage links to each house by way of a glass gallery space looking over a courtyard accessed by doors from the dining room.  Because of the size of the site it was integral that there would be a seamless flow between indoor and outdoor spaces.  This was achieved through the use of raw materials both internally and externally – the concrete bag-washed wall, a steel and wood stair and cedar cladding.

Berry St Townhouses

These two inner-city houses were designed and built subject to very tight council constraints.  The two houses were proposed for a small site and in order for both houses to have garage access the most logical solution was to have the garaging fronting the street.  To minimise the offensiveness of a site fronted by two garages, we designed the garages to appear as a singular wall across the property using vertical cedar stained black and with a concrete block wall acting as a divider between the two homes and continuing up the length of the property, eventually becoming the inter-tenancy wall.

The garage links to each house by way of a glass gallery space looking over a courtyard accessed by doors from the dining room.  Because of the size of the site it was integral that there would be a seamless flow between indoor and outdoor spaces.  This was achieved through the use of raw materials both internally and externally – the concrete bag-washed wall, a steel and wood stair and cedar cladding.

   
  
 Normal.dotm 
 0 
 0 
 1 
 148 
 848 
 tyrell corp 
 7 
 1 
 1041 
 12.0 
  
  
 
  
    
  
 0 
 false 
 
 
 18 pt 
 18 pt 
 0 
 0 
 
 false 
 false 
 false 
 
  
  
  
  
  
 
  
    
  
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0mm 5.4pt 0mm 5.4pt;
	mso-para-margin:0mm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:"Times New Roman";
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-US;}
 
     Berry St Townhouses    These two inner-city houses were designed and built subject to very tight council constraints.  The two houses were proposed for a small site and in order for both houses to have garage access the most logical solution was to have the garaging fronting the street.  To minimise the offensiveness of a site fronted by two garages, we designed the garages to appear as a singular wall across the property using vertical cedar stained black and with a concrete block wall acting as a divider between the two homes and continuing up the length of the property, eventually becoming the inter-tenancy wall.    The garage links to each house by way of a glass gallery space looking over a courtyard accessed by doors from the dining room.  Because of the size of the site it was integral that there would be a seamless flow between indoor and outdoor spaces.  This was achieved through the use of raw materials both internally and externally – the concrete bag-washed wall, a steel and wood stair and cedar cladding.

Berry St Townhouses

These two inner-city houses were designed and built subject to very tight council constraints.  The two houses were proposed for a small site and in order for both houses to have garage access the most logical solution was to have the garaging fronting the street.  To minimise the offensiveness of a site fronted by two garages, we designed the garages to appear as a singular wall across the property using vertical cedar stained black and with a concrete block wall acting as a divider between the two homes and continuing up the length of the property, eventually becoming the inter-tenancy wall.

The garage links to each house by way of a glass gallery space looking over a courtyard accessed by doors from the dining room.  Because of the size of the site it was integral that there would be a seamless flow between indoor and outdoor spaces.  This was achieved through the use of raw materials both internally and externally – the concrete bag-washed wall, a steel and wood stair and cedar cladding.